Sockerfri- de senaste dagarna

Nu är jag inne på dag 6 som 100% socker- och sötningsfri! Är mycket stolt över mig själv att jag lyckats klara det så här långt. Det jag har saknat mest är helt klart ”min” kopp kaffe med mjölk och sötningsmedel. Jag har ätit ordentligt till frukost med ägg, avokado, lax m.m så pass att det tagit många timmar innan jag blivit hungrig igen. Försöker äta mycket protein och bra fett i alla måltider. Jag ska villigt erkänna att jag ätit bär varje dag men det får vara ok nu i början. Det har inte hänt något på vågen ännu och jag känner mig ganska svullen i kroppen men jag antar att det är en normal reaktion. Det är bara att fortsätta med kosten och att lägga till träning med tung styrka så kommer kroppen snart haja vilken riktning jag vill. Jag har ju bestämt mig för att aldrig mer äta socker i hela mitt liv för det är inte värt det. Midsommar var inga problem, vi firar inte med stor fest ändå så jag kunde utan problem hålla kosten, värre blir nog julen där vanan är mycket choklad…. Fast då har jag varit utan så länge att jag hoppas att jag inte saknar det i alla fall! Nu ska jag gå in på Citygross och fylla på matförrådet!

En högst personlig blogg från en 34- årig 4-barns mamma! Jag är inte utbildad kostrådgivare utan delar med mig av mina egna erfarenheter längs vägen.

Kommentera