Sockerfri- dag 2

Vilken helvetes-natt, följt av en ännu värre morgon! Har haft väldigt ont i natt och bara sovit små korta stunder. I morse försov sig maken och tog därför bilen till jobbet, vilket jag i efterhand känner var bra för jag var uppe ungefär en kvart när han körde sen fick jag lägga mig igen. Jag kunde inte ens sitta upprätt utan extrem smärta och illamående. Stackarn hann vara på jobb i 30 min sen fick han köra hem igen och köpa migräntabletter på vägen! Hans chefer är väl lagom glada på mig vid detta laget, att jag blir så pass dålig att det blir omöjligt att ta hand om barnen så han måste komma hem. Det enda jag hoppas på är att de förstår att jag aldrig skulle be honom komma hem och det inte var absolut nödvändigt, att jag verkligen inte alls kan resa mig!

Jag har alltså (med en kvarts undantag) legat i sängen sedan 20.40 igårkväll. Klockan är nu 12.06 och jag har fortfarande inte kommit upp mer än till sittande position. Skulle gått på Zumba ikväll, det är bara att avboka.

Så därför har jag ännu inte ätit något. Planen, när familjen kommer hem från lunch – shopping på Ica Maxi, är varmrökt lax, räkor, avokado och lite creme fraiche.

Blir en ”lugn” dag i soffan idag alltså så jag är fit for fight igen i morgon! Tills vi hörs då kan ni följa dagens mat- och dryckesintag på Instagram: @linashalsa

En högst personlig blogg från en 34- årig 4-barns mamma! Jag är inte utbildad kostrådgivare utan delar med mig av mina egna erfarenheter längs vägen.

Kommentera