Nytt liv!

Efter ett längre uppehåll kommer jag nu skaka liv i bloggen igen! Jag har varit ifrån LCHF sen förra våren. Sen dess har jag hunnit gå igenom både en depression och en graviditet. Så nu är jag alltså 4-barns mamma, vilket känns helt galet! Graviditeten var väldigt besvärlig med foglossning som satte mig i rullstol. Min orörlighet i kombination med att jag struntade i allt vad näring heter och tryckte i mig precis det jag kände för i den stunden gjorde att jag nu sitter med ca 20 kg övervikt.

Min tanke att jag skulle bli av med övervikten snabbt efter förlossningen gick i stöpet då förlossningen blev väldigt traumatisk samt att sonen blev allvarligt sjuk när han bara var 4 dagar gammal. Tyvärr gjorde detta att jag drabbades av PTSD och nu går hos psykolog för att bearbeta allt som hänt. En sak som jag insåg att jag var tvungen att göra var att ändra kosten igen, tillbaka till LCHF. Men i och med att det inte gått mer än 11 veckor sen min lille gosse kom till världen så har jag fortfarande svårt att ställa om hjärnan, även om jag logiskt vet att jag mår bättre med bra kosthållning. Så visst har det blivit både det ena och andra (senast idag åt jag tex bulle med bulle!) men jag har i alla fall lyckats dra ner på sötsakerna från 4/dag till 1 nån gång då och då.
Mitt Instagram-konto är numer linashalsa, där lägger jag upp bilder på både mat och andra vardagshändelser, inte minst på Lucas- min lille prins!

Jag hoppas att Ni vill fortsätta följa mig på min resa mot mitt bästa jag och att vi tillsammans kan stötta och peppa varandra!

// Lina

En högst personlig blogg från en 34- årig 4-barns mamma! Jag är inte utbildad kostrådgivare utan delar med mig av mina egna erfarenheter längs vägen.

En kommentar

Kommentera