Jobb, gym och food-prep

Long time, no see!

Har ju inte bloggat på ett tag, av naturliga skäl. Jag har försökt ta det så psykiskt lugnt jag kan, inte brytt mig om kosten så värst och jag har även hunnit med att få nytt jobb (som timanställd administratör på Närsjukvården Hässleholm) samt varit sjuk i 3 veckor med halsont och förkylning.

Nu känner jag mig bättre, både psykiskt och fysiskt så nu jäklar kör jag igång på allvar med kost och motion. Dock har jag noga räknat på hur jag ska lägga upp det så det inte blir för mycket. En lagom balans för välmående.

Söndagar är ju den dagen man förbereder veckans mat, så även i Nilssonska hemmet denna dag. Lunchen till i morgon är färdig och står i kylen, det blir ägg/bacon- muffins med grönsaker och nu ska jag skriva inköpslista till maken som ska handla när jag jobbar i morgon. I morgonbitti går jag upp kl 05.30, kliver i träningskläderna, dricker en kopp kaffe och sen tar jag tåget till gymmet för ett tidigt benpass. Efter det dricker jag en proteinshake på väg till jobb. Känns som en härlig nystart på livets väntar i morgon!

Jag försöker utmana mig själv lite nu, just för att få tyst på katastrof-tankarna i huvudet som annars driver mig till vansinne. Igår var jag och red 2 timmar på Söderåsen, något jag inte gjort på 25 år och på fredag ska jag sjunga i en lokal karaoketävling, något jag inte gjort på 15 år….

Nu ligger mitt fulla fokus på att blicka framåt, jobba med mitt psyke hos psykologen, äta ordentlig LCHF-kost och träna kontinuerligt för att må så bra som möjligt. Inte bara för min egen skull utan för min familj. De förtjänar en fantastisk fru och mamma, så det är precis vad jag strävar efter!

En högst personlig blogg från en 34- årig 4-barns mamma! Jag är inte utbildad kostrådgivare utan delar med mig av mina egna erfarenheter längs vägen.

Kommentera